Amperla Thermo eriste- ja verhouslevy

Lisälämmöneristys ja pintojen verhoaminen on helppoa suoralla Amperla Thermo levyllä. Tuote on kehitetty sokkelien lisälämmöneristykseen, mutta tuote soveltuu myös muiden pintojen eristykseen ja verhoamiseen. Amperla Thermon eriste- ja verhouslevyjen materiaalina käytetään kotimaista Finnfoamia sekä luonnonkiveä.

Levy suojaa mm. pintaa lämmönvaihtelulta ja estää näin esimerkiksi sokkelin halkeilun ja rappeutumisen. Eristys- ja verhouslevy on kotimainen tuote, joka kestää Suomen sääolosuhteet vettymättä ja homehtumatta. Usean värivaihtoehdon, sekä mukautettavan koon ansiosta Amperla Thermo sopii erinäköisiin ja kokoisiin kiinteistöihin sekä projekteihin.

Valmistamme tarvittaessa ulkokulmat myös siten, että toinen sivu voi olla 20mm paksu ja toinen sivu 50mm paksu. Jos haluat tilata mittatilausnurkkapalat, otathan meihin yhteyttä info@sokkelieriste.com

Kun tilaat levyt verkkokaupasta, saat kaupanpäälle rouheen saumausta varten. Rouheen määrä sopii tilauksessa oleviin pystysamoihin; muista mainita, jos tarvitset rouhetta myös vaakasaumoihin.

Nurkkakappaleen tuotetiedot

Pituus ja leveys300 mm x 300 mm (±10 mm)
Korkeus300 / 600 mm (±5 mm)
Paksuus20-90 mm
Tiheys38 kg/m3
Puristuslujuus400 kpa.
Lämmönjohtavuus0,033 W / mK.
Tilaa näytekappale

Finnfoam-levyllä lämpöeristystä

Amperla Thermo valmistetaan kotimaisesta Finnfoam elementtilevystä, joka on suulakepuristettua solumuovia. Luotettu ja poikkeuksellisen monikäyttöinen Finnfoam lämpöeriste soveltuu lukuisiin erilaisiin käyttökohtaisiin ja -tarkoituksiin. Finnfoamin ominaisuudet perustuvat sen täysin yhtenäiseen ja suljettuun solurakenteeseen. Tämä takaa tuotteen hyvän eristävyyden ja tiiviyden.

Finnfoamin valmistuksessa ei käytetä CFC-, HCFC- tai HFC-kaasuja eikä terveydelle haitallisia bromiyhdisteitä sisältäviä palonestoaineita. Finnfoamista ei haihdu tai irtoa terveydelle haitallisia kaasuja, hiukkasia tai kuituja. Tuote ei myöskään sovellu ravinnoksi pieneliöille eikä sen sisälle pääse kerääntymään eliöstöä. Lisäksi Finnfoam on homehtumaton materiaali, joka on todistettu rankimmassa mahdollisessa hometestissä VTT:llä. Rakennustietosäätiö RTS on myöntänyt tuotteelle parhaan päästöluokitus M1.

Finnfoam

Uritetut tai sileät eristyslevyt kiinnitystavan mukaan

Valitse asennustavasta riippuen kohteellesi sopivampi vaihtoehto. Voit valita Amperla Thermo sokkelin eristys- ja verhouslevyt joko uritettuna tai sileänä.  Uritetussa levyssä on tuotekehityksessä otettu huomioon tuuletus levyn takana.  Sileästä levyssä uria ei ole ja tuuletukseen tulee kiinnittää huomiota asennusvaiheessa.

Urituksen pystyy valitsemaan 30mm ja sitä paksumpiin levyihin ja nurkkakappaleihin.

Viistetty levy

Sokkelieristelevyjen tuotevalikoimasta löydät suorareunaisen ja viistetyn yläreunan. Kohteisiin, joihin valitaan viistetty ja pinnoitettu yläreuna, ei välttämättä tarvitse yläreunan pellitystä. Lisäksi viistetty levy antaa viimeistellyn lopputuloksen kohteeseen.

Sokkelieristelevy viistetty yläreuna

Suomessa valmistettu

Made in Finland. Valmistamme Amperla Thermo sokkelieristeet kotimaisista raaka-aineista Joensuun tehtaalla. Tuote on myös hyödyllisyysmallirekisteröity. Hyödyllisyysmalli on patentin tavoin yksinoikeus käyttää keksintöä.